Автодорогу Боберка – Бориня на Турківщині буде ремонтувати турецька компанія «Онур»

Середа, 9 вересня 2020, 15:12
Завершилися тендерні процедури із пошуку підрядника на ремонт автодороги С-14-19-08 протяжністю майже 30 кілометрів
Автодорогу Боберка – Бориня на Турківщині буде ремонтувати турецька компанія «Онур»

У Львівській ОДА повідомили, що відбувся аукціон у тендері на проведення капітального ремонту автомобільної дороги С-14-19-08 Боберка – Бориня у Турківському районі Львівської області. Його переможцем стала турецька дорожня компанія «Онур конструкціон інтернешнл», яка добре відома в Україні. Загальна довжина дороги С-14-19-08 – майже 30 кілометрів. Вартість ремонтних робіт – майже 420 мільйонів гривень.

«Цьогоріч з Державного дорожнього фонду виділили 90 мільйонів гривень. Ремонт цієї дороги є необхідним, оскільки вона веде до перспективного пункту пропуску Боберка – Смольник, а також є однією з доріг, що входить в проект Малого карпатського кола», – розповів заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко. За його словами, після підписання угоди з підрядною організацією та отримання дозволу  ДАБІ дорожники розпочнуть ремонт.

Нагадаємо, наприкінці минулого року три області: Закарпатська, Івано-Франківська та Львівська підписали Меморандум про співпрацю у межах проєкту «Мале Карпатське коло», який спрямований на розкриття туристичного потенціалу Карпатського регіону, покращення інфраструктурної доступності: будівництво нових доріг, велодоріжок, пішохідних стежок.

comments powered by HyperComments