У Дрогобицькому районі на Львівщині – потужний спалах COVID-19

Вівторок, 8 вересня 2020, 13:35
За даними прес-служби Львівської ОДА в Дрогобицькому районі зафіксовано 44 нових випадки COVID-19
У Дрогобицькому районі на Львівщині – потужний спалах COVID-19

Дрогобиччина учора стала одним із епіцентрів зараження коронавірусом на Львівщині – тут було зафіксовано 44 нових випадків СOVID-19, про що повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

За даними ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України», 7 вересня 2020 року випадки інфікування коронавірусом SARS-COV-2 були зафіксовані у містах Дрогобицької агломерації: у Бориславі – 8 випадків, у Дрогобичі – 16 випадків, у Стебнику – 2 випадки, у  Трускавці – 1 випадок. У селах Дрогобицького району зафіксовано 17 випадків COVID-19.

За даними прес-служби Дрогобицької міської ради, до Стебницької міської лікарні учора було госпіталізовано 11 осіб, 1 особа померла. Станом на сьогоднішній ранок у Стебницькій міській лікарні перебуває із приводу COVID-19 86 пацієнтів, в тому числі у реанімаційному відділенні – 18 осіб, 1 особа підключена до апарату штучної вентиляції легенів.

Зауважимо, що окрім Дрогобицького району понад 10 нових випадків COVID-19 учора зафіксували у Бродівському (11), Жидачівському (13), Перемишлянському (16), Пустомитівському (10) районах Львівщини. В той же час у Городоцькому, Золочівському, Радехівському, Сколівському, Старосамбірському та Турківському районах не було зафіксовано жодного нового випадку COVID-19. Жодного нового випадку COVID-19 не було зафіксовано у таких містах обласного підпорядкування, як Моршин, Новий Розділ та Самбір.

comments powered by HyperComments