Стебницьку міську лікарню на Львівщині інспектувала представник Національної служби здоров’я України

Понеділок, 7 вересня 2020, 17:58
КНП Дрогобицької міськради «Стебницька міська лікарня» із 16 травня 2020 року приймає на стаціонарне лікування пацієнтів із COVID-19
Стебницьку міську лікарню на Львівщині інспектувала представник Національної служби здоров’я України

Останнім часом до КНП ДМР «Стебницька міська лікарня» прикута увага громадськості Дрогобиччини, адже саме цей лікувальний заклад приймає на стаціонарне лікування пацієнтів із COVID-19. Цю лікарню інспектували представники Національної служби здоров’я України. Про це повідомили у прес-службі Дрогобицької міської ради.

КНП ДМР «Стебницька міська лікарня» із 16 травня 2020 року відповідно до наказу Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державний приймає на стаціонарне лікування пацієнтів із коронавірусом.

За словами виконувачки обов’язків керівника Стебницької міської лікарні Наталії Стецик, окрім приймання інфікованих коронавірусом, у лікарні щодня надають й інші послуги пацієнтам. Як функціонує Стебницька міська лікарня перевіряла головний спеціаліст відділу договірної роботи управління у Львові та у Львівській області Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ Мирослава Децик.

В ході зустрічі обговорили вимоги НСЗУ щодо доступності медзакладу для людей з обмеженими можливостями, оглянули інфраструктуру лікарні. Говорили про укладені договори та фінансування.

Щодо хворих на коронавірус, пані Мирослава ознайомилася з процедурою прийому хворих, матеріально технічним забезпеченням. Медикаментозне забезпечення коронавірусних пацієнтів та лікування у Стебницькій міській лікарні є безоплатним. Також пацієнтам надається якісна послуга з харчування.

«Завдяки договору з НСЗУ, наші пацієнти мають безоплатні медикаменти та покращене харчування. Також нам вдалося покращити матеріально-технічну базу лікарні», – прокоментувала Наталія Стецик.

comments powered by HyperComments