На Львівщині з’явиться 10 нових карет швидкої медичної допомоги

Понеділок, 7 вересня 2020, 15:20
Нові спецавтомобілі закуповує Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги, вони мають надійти протягом трьох місяців
На Львівщині з’явиться 10 нових карет швидкої медичної допомоги

На Львівщині скоро має з’явитися 10 спеціалізованих карет швидкої медичної допомоги – Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф замовив нові спецавтомобілі на суму 19,6 мільйоні в гривень. Постачати новий медичний транспорт буде ТзОВ «Автоспецпром» протягом 3-х місяців після попередньої оплати 50% віл вартості автомобілів. Ці карети швидкої допомоги використовуватимуться на викликах до пацієнтів із COVID-19 чи підозрою на це захворювання. Про це повідомляють «Наші гроші. Львів».

Повідомляється, що перед тим Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф уже закупив у ТзОВ «Автоспецпром» дві карети швидкої медичної допомоги за 3,92 млн. грн.

Нові карети швидкої медичної допомоги будуть побудовані на базі мікроавтобуса «Citroen Jumper», вартість однієї – 1,96 млн. грн. У комплектацію «швидкої» входять ноші, кисневий балон на 2000 літрів та портативний балон на 400 літрів. Для підтримки дихання пацієнтів будуть передбачені дихальні мішки (мішки Амбу), ларингоскопи для обстеження гортані та аспіратори. Із діагностичного обладнання передбачено апарат для вимірювання тиску, портативний монітор пацієнта, глюкометр та ін. Також передбачено наявність дефібрилятора (у випадку порушення серцевої діяльності), небулайзера для інгаляційної терапії, електрокардіографа, шприцевого насосу  та ін.

Як повідомляють «Наші гроші», компанія «Автоспецпром» зареєстрована 2012 року в Київській області. Половина фірми належить дочірньому підприємству «Регіон 2002», ще по 25% володіють Еміль Фісталь та Артем Фісталь. Компанія належить до групи братів Володимира та Германа Фісталів, основним напрямком якої є виробництво та продаж медичних товарів (ТМ Medicare) і медичного обладнання.

Протягом 2019-2020 років підприємство «Автоспецпром» отримало державних замовлень на 1 млрд грн, з яких лише – 25 млн грн у Львівській області (враховуючи поточний договір).

comments powered by HyperComments