На Львівщині триває будівництво моста через Стрий у селі Крушельниця

Понеділок, 7 вересня 2020, 13:46
Відновлення моста із під’їздами довжиною 852 метри буде вартувати 65,5 мільйонів гривень
На Львівщині триває будівництво моста через Стрий у селі Крушельниця

Міст через річку Стрий на автодорозі Східниця – Верхнє Синьовидне у 2008 році зруйнувала повінь. Зараз тут йдуть до завершення роботи із будівництва нового мосту – у Львівській обласній державній адміністрації кажуть, що його відкриють для руху транспорту вже до кінця нього року.

«Вартість капітального ремонту моста становить 65,5 млн гривень. Його будівництво розпочали минулого року.

Відтак, влаштували під’їзні шляхи до мостового переходу та змонтували верхні регеля несучих опор. На ці роботи витратили понад 3,5 млн гривень.

 Цього року будівництво продовжили, з Державного дорожнього фонду виділили кошти у сумі 62 млн гривень», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Загальна довжина мосту, який відновлюється, разом із під’їздами – 852 метри. Ремонтно-відновлювальні роботи виконує підрядна організація ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл».

«Будівництво нового мостового переходу забезпечить безпечний проїзд автотранспорту та покращить сполучення із навколишніми населеними пунктами. На сьогодні дорожники влаштовують залізобетонні балки, загалом їх має бути 35. Здати об’єкт в експлуатацію плануємо в грудні», – розповів Юрій Бучко.

comments powered by HyperComments