У селі Верхня Білка біля Львова відкрили добудовану школу

Середа, 2 вересня 2020, 16:52
Розбудова шкільного будинку в селі Верхня Білка Пустомитівського району тривала майже 5 років і обійшлася у понад 41 мільйон гривень
У селі Верхня Білка біля Львова відкрили добудовану школу

1 вересня 2020 року школярі із села Верхня Білка Пустомитівського району неподалік від Львова розпочали навчальний рік в оновленій школі – тут тут урочисто відкрили добудований корпус. Будівництво тривало майже п’ять років і коштувало понад 41 мільйон гривень. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної адміністрації.

Після завершення реконструкції у школі села Верхня Білка з’явилося 11 нових шкільних кімнат, де може навчатися до 250 учнів. Крім класів збудована також нова їдальня, спортивний зал, спеціалізовані навчальні кабінети хімії, фізики, біології та котельня, облаштовано шкільне подвір’я та сучасний спортивний майданчик.

На відкритті оновленої школи побував заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Холод.

«Я дуже радий, що тринадцять першачків, які сьогодні переступили поріг школи вперше, запам’ятають її саме такою – сучасною, новою, світлою і теплою. Звідси, з Верхньої Білки, щиро вітаю всіх освітян і школярів Львівщини з новим навчальним роком. Бажаю їм, а також і батькам, міцного здоров‘я, успіхів у навчанні та натхнення», – сказав Юрій Холод.

Добудова школи у Верхній Білці коштувала майже 41 мільйон 200 тисяч гривень. Зокрема, з держбюджету надійшло 35,336 мільйона гривень (32 млн. – з Державного фонду регіонального розвитку, решта – субвенція на соціально-економічний розвиток), а з місцевого – понад 5,8 мільйона гривень.

comments powered by HyperComments