У Львові від COVID-19 померла завідувачка дитсадка № 163 на вулиці Симоненка

Понеділок, 31 серпня 2020, 12:27
У мерії кажуть, що вона інфікувалася коронавірусом іще у на початку липня 2020 року і з працівниками та вихованцями установи не контактувала.
У Львові від COVID-19 померла завідувачка дитсадка № 163 на вулиці Симоненка

У Львові учора, 30 серпня 2020 року від ускладнення після коронавірусної хвороби COVID-19 померла завідувачка дитячого садочка № 163 «Сопілочка» на вулиці Василя Симоненка, 16. Мерія співчуває рідним померлої завідувачки дитячого садочка. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За словами чиновників управління освіти, завідувачка дитсадка «Сопілочка» перебувала на лікарняному із середини липня, отож не не контактувала з жодним працівником чи відвідувачем ЗДО після відкриття.

«Ми закрили дитячі садочки на карантин ще в березні місяці. З того часу по 16 липня включно вони не працювали. Завідувачка ЗДО № 163 захворіла на COVID-19 близько 10 липня, тож з того часу на роботу не виходила, в контакті ні з ким не перебувала (ні з працівниками, ні з дітьми). Весь цей час вона перебувала в лікарні», – розповіла Леся Васюта, начальниця відділу освіти Галицького і Франківського районів Львова, в.о. начальника управління освіти ЛМР.

comments powered by HyperComments