У Бродах на Львівщині відзначали День авіації України

П'ятниця, 28 серпня 2020, 16:28
Святкові заходи відбувалися у 16-й окремій авіаційній бригаді, яка базується у місті Броди
У Бродах на Львівщині відзначали День авіації України

Наприкінці серпня Україна традиційно відзначає професійне свято військових і цивільних авіаторів, працівників авіаційної промисловості та авіаційного транспорту України – День Авіації. З приводу цього свята урочистості відбулися сьогодні у 16-ій окремій авіаційній бригаді «Броди» на Львівщині. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Заходи розпочались із покладання квітів до алеї «Загиблим воїнам авіаторам». Із професійним днем військових льотчиків привітав голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Дякую вам за високий професіоналізм і мужність, за можливість гордитися нашою сильною військовою авіацією. За те, що у війні з російським агресором ви одні з найперших підставили своє плече. І завжди були там, де найважче, де найбільш небезпечно. На жаль, впродовж останніх років ми мали дуже багато сумних події. Тут, у Бродах, прощалися з вашими побратимами, які загинули за нас, за нашу країну. Схиляю голову перед світлою пам’яттю наших Героїв. Я дякую вам, військовим, що ви не втрачаєте віри в перемогу», – заявив Максим Козицький.

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у забезпечення обороноздатності України та з нагоди Дня авіації Максим Козицький оголосив подяку та нагородив цінними подарунками шістьох військовослужбовців.

comments powered by HyperComments