У Чернівцях сьогодні відновлюється тролейбусний рух в режимі спецперевезень

Четвер, 27 серпня 2020, 08:28
Про це повідомили у КП «Чернівецьке тролейбусне управління»: питання роботи узгоджено із Патрульною Поліцією
У Чернівцях сьогодні відновлюється тролейбусний рух в режимі спецперевезень

Сьогодні, 27 серпня 2020 року КП «Чернівецьке тролейбусне управління» відновлює роботу тролейбусів – вони курсуватимуть в режимі спецперевезень. Про це повідомили у КП «Чернівецьке тролейбусне управління», пише сайт газети «Молодий Буковинець».

У коментарі журналістам учора начальник управління Патрульної поліції Чернівецької області Олег Йосипів повідомив, що співробітники поліції сьогодні мали зустріч з приватними перевізниками та керівництвом Чернівецького тролейбусного управління, під час якої узгодили всі питання, які стосуються роботи громадського транспорту в період внесення Чернівців до «червоної» зони карантину. Керівник патрульної поліції зазначив, що у «червоній» карантинній зоні дозволяється курсування громадського транспорту виключно в режимі спеціальних перевезень.

«У рамках «червоної» зони в нашому місті працюють тільки спеціальні перевезення, які дають можливість добратися певним ключовим категоріям, які забезпечують життєдіяльність міста», – сказав Йосипів.

Як повідомляла «Справжня Варта», вчора у Чернівцях припинився рух тролейбусів, а потім зупинився весь громадський транспорт. Рух тролейбусів був припинений після того, як співробітники патрульної поліції зупинили водія тролейбуса і намагалися накласти на нього протокол про адміністративне правопорушення.

comments powered by HyperComments