На Львівщині почали будувати нову автодорогу в обхід Трускавця

Середа, 26 серпня 2020, 16:52
Загальна вартість будівництва ділянки автотраси Т-14-02 Східниця – Пісочна – понад 224 мільйони гривен
На Львівщині почали будувати нову автодорогу в обхід Трускавця

У Дрогобицькому районі на Львівщиниі дорожники сьогодні почали будівництво обходу автомобільної дороги Т-14-02 Східниця – Пісочна (обхід міста Трускавця). Загальна вартість будівництва дороги понад 224 мільйони гривень. Цього року на це будівництво із державного бюджету України скерували 120 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

«Нова ділянка  дороги протяжністю  4 км дозволить здійснювати рух транзитного транспорту в обхід Трускавця. Це в свою чергу вбереже міські дороги від руйнування. Окрім того, новий обхід оминатиме карстові провалля, обвал яких призвів до руйнування автошляху. Тобто водії зможуть безперешкодно та безпечно пересуватись новою дорогою із двома однорівневими розв’язками», – зауважив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

 Дорожники вже проводять земляні та підготовчі роботи, на об’єкті працює важка техніка. Роботи на дорозі заплановано завершити до кінця 2021 року. Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Автомагістраль-Південь» із офісом в Одесі. 

comments powered by HyperComments