У Борщовичах біля Львова у переддень Дня Незалежності відкрили дитячий садок

Понеділок, 24 серпня 2020, 08:45
Заклад дошкільної освіти був збудований у рамках державної програми «Велике будівництво»
У Борщовичах біля Львова у переддень Дня Незалежності відкрили дитячий садок

У селі Борщовичі Пустомитівського району поблизу Львова напередодні Дня Незалежності України урочисто відкрили і освятили дитячий садочок. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Дитячий садок у Борщовичах біля Львова почали будувати в 2016 році. Цього року його включили у програму «Велике будівництво». Відтепер у садочку зможуть навчатися кілька десятків малюків – тут буде створено 4 групи на 75 дітей віком від 2 до 6 років.

На урочистостях із приводу відкриття дитячого садочка у Борщовичах побував «губернатор» Львівщини Максим Козицький.

«Я дуже радий, що в цьому селі, яке розвивається, де багато молодих сімей, нарешті буде гарний дитячий садок. Впевнений, батьки із задоволенням віддаватимуть сюди своїх дітей на виховання та навчання і будуть за них спокійні. Адже всі умови для безпечного перебування та повноцінного розвитку тут створені. А діти знайдуть собі тут багато друзів і гарно проводитимуть час. Велика подяка сільському голові, який згуртував навколо себе таку ініціативну громаду. Обласна влада завжди підтримуватиме такі ініціативні проекти», – сказав Козицький.

Загальна вартість будівництва дитячого садочку в Борщовичах складає понад 30 млн грн, з яких з державного бюджету залучено більше 24 млн грн, решта – кошти місцевого бюджету.

У закладі створено належні умови для всебічного розвитку дітей: затишні, естетично оформлені групи, сучасне предметно-розвивальне середовище, дидактичні матеріали, що дібрані згідно з вимогами Базового компонента дошкільної освіти України.

Фото – прес-служба Львівської обласної державної адміністрації

comments powered by HyperComments