Автопарк КП «Електроавтотранс» із Івано-Франківська поповниться іще 9 новими автобусами

Субота, 22 серпня 2020, 10:51
Нові низькопідлогові автобус середнього класу придбають за лізинговою схемою
Автопарк КП «Електроавтотранс» із Івано-Франківська поповниться іще 9 новими автобусами

В Івано-Франківську мають закупити іще 9 нових низькопідлогових автобусів. Покупцем виступає КП «Електроавтотранс», яке є оператором тролейбусних і автобусних маршрутів міста. Автобуси придбають за лізинговою схемою. Рішення про закупівлю автобусі підтримали депутати Івано-Франківської міської ради, про що пише івано-франківське інформаційне агентство «Фіртка».

У планах КП «Електроавтотранс» придбати чотири автобуси моделі МАЗ 206086 білоруського виробництва, які обійдуться підприємству в 12 098 184 гривні, а також п’ять автобусів «Güleryüz Cobra» GD 220 LE турецького виробництва вартістю 19 288 750 гривень. Договір на фінансовий лізинг “Електроавтотранс” укладає з фірмою “Ексімлізинг”, строк лізингу – 36 місяців.

«Ці автобуси будуть дещо меншими від тих, які вже є у КП. Довжина їх буде 8,8-9,3 метри. Все для того, аби вони змогли курсувати і маленькими вуличками. Але незмінним залишається їхня пристосованість для людей з інвалідністю. Усі транспортні засоби будуть низькопідлоговими», – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

comments powered by HyperComments