На Львівщині планують реалізувати спільні проекти із підприємцями із Ізраїлю

Четвер, 20 серпня 2020, 19:35
Перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик зустрівся із членами Торгово-промислової палати Ізраїль-Україна, аби обговорити шляхи співпраці та можливості реалізації спільних бізнес-проектів
На Львівщині планують реалізувати спільні проекти із підприємцями із Ізраїлю

«Віце-губернатор» Львівщини звернув увагу гостей на позитивний інвестиційний клімат в регіоні, значний кадровий потенціал та чималі ресурси у різних галузях.

«Бізнес на Львівщині має почуватися безпечно та комфортно, і ми докладаємо до цього максимум зусиль. Налагодження якісної співпраці із партнерами різних країн дозволять реалізовувати нові пілотні проекти та залучати інвестиції в регіон. Інвестиційні можливості Львівщини насправді надзвичайно широкі, однак не всі про них знають, тому важливо поширювати цю інформацію серед представників бізнес-середовища різних країн», – зазначив Андрій Годик, перший заступник голови ЛОДА.

Під час зустрічі сторони обговорили варіанти співпраці у видобувній галузі, агропромисловому комплексі, медицині тощо.

«Львівщина завжди була у полі нашого зацікавлення, як область із великими можливостями. Ми готові до співпраці у різних галузях. Наших бізнесменів цікавлять непересічні, прогресивні проекти. Особливий фокус робимо на діджиталізацію комунікаційних процесів в сфері бізнесу, обмін досвідом в питаннях розвитку систем Smart city. Мусимо продемонструвати істеблішменту Ізраїлю усі можливості Львівщини», – акцентував голова Наглядової ради Торгово-промислової палати Ізраїль-Україна Євген Шульгін.

На значній результативності спільних проектів наголосив керівник відділу залучення інвестицій Роман Матис.

«Завжди наголошую на тому, що прогресивні країні звертають особливу увагу не на матеріальні, а на інтелектуальні інвестиції, адже за ними майбутнє. Завдяки налагодженій співпраці та ефективній комунікації Львівщина ось уже декілька років поспіль є надзвичайно привабливим регіоном для наших колег та партнерів», – наголосив керівник відділу залучення інвестицій Роман Матис.

Під час розмови порушили питання створення будинку інновацій та науки у м. Львів. Для реалізації проекту планують залучити науковців та студентів Львівської політехніки, а також демонстраційні зразки провідних ізраїльських компаній.

comments powered by HyperComments