У Тернополі правоохоронці перевірятимуть як дотримуються карантину пасажири громадського транспорту

Четвер, 20 серпня 2020, 18:38
У тролейбусах і автобусах «Файного міста» може їхати не більше пасажирів, а ніж є місць для сидіння в салоні, всі пасажири мають бути у масках чи респіраторах
У Тернополі правоохоронці перевірятимуть як дотримуються карантину пасажири громадського транспорту

Тернопільський міський оперативний штаб по протидії коронавірусу через зростання рівня ахворюваності на COVID-19 та нове епідемічне зонвування посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень у громадському транспорті Тернополя, а також у закладах торгівлі і ресторанного господарства.

У патрульній поліції Тернополя розповіли, що перевірки в громадському транспорті проводяться від моменту введення обмежувальних заходів у місті, а зараз, коли карантинні вимоги до пасажирів та водіїв громадського транспорту підвищено, патрулювання здійснюється в посиленому режимі.

Нагадаємо, відповідно до вимог для регіонів «жовтої» карантинної зони, в якій наразі перебуває Тернопіль, пасажирські перевезення дозволяється здійснювати лише у захисних масках та в межах сидячих місць.

Тому правоохоронці вкотре звертаються до тернополян з проханням користуватися засобами індивідуального захисту під час проїзду в громадському транспорті та дотримуватися соціальної дистанції.

За перебування в автобусах та тролейбусах без одягнутої захисної маски, пасажирам загрожує штраф від 17 до 34 тисяч гривень. Адмінпротокол за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей» правоохоронці складатимуть і на водіїв, котрі перебувають в салоні без засобів індивідуального захисту або перевозять більше дозволеної кількості пасажирів.

comments powered by HyperComments