У Дрогобичі на Львівщині у День Незалежності надзвичайними демонструватимуть містянам спеціальну техніку

Четвер, 20 серпня 2020, 17:53
Показ відбудеться у Дрогобичі 24 серпня на вулиці Шолом-Алейхема із 11 до 14 години
У Дрогобичі на Львівщині у День Незалежності надзвичайними демонструватимуть містянам спеціальну техніку

У програмі святкування Дня Незалежності України у Дрогобичі – показ спецтехніки, яку використовують місцеві надзвичайними. Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради із посиланням на начальника відділу НС та ЦЗН ДМР Ігоря Юзьв’яка, який повідомив її під час засідання робочої групи з підготовки та відзначення Дня Прапора та Дня Незалежності України.

Виставка спецтехніки відбудеться 24 серпня 2020 року на вулиці Шолом-Алейхема, яку недавно оновили. Техніку представлятиме ІІ спеціальний центр швидкого реагування ДСНС України, який базується у Дрогобичі. Її можна буде оглянути із 11 до 14 години.

Зазначається, що ІІ спеціальний центр швидкого реагування ДСНС України базується у Дрогобичі і забезпечує постійну готовність та термінове реагування на надзвичайні ситуації техногенного і природного характеру за завданнями ДСНС України, на державному та регіональному рівнях, незалежно від рівня складності, а також на надзвичайних ситуаціях місцевого і об’єктового рівнів у зоні відповідальності. Також бере участь у виконанні пожежних, пошуково-рятувальних та аварійно-рятувальних роботах у порядку, який визначається ДСНС України.

Оскільки виставка спецтехніки буде проходити в умовах епідемії коронавірусу, надзвичайники закликають громадян дотримуватися правил карантину та уникати масових скупчень!

comments powered by HyperComments