У Жидачівському районі на Львівщині вчора виявлено 20 недужих на COVID-19

Четвер, 20 серпня 2020, 12:19
Жидачівський район у середу 19 серпня став антилідером за кількістю виявлених випадків коронавірусної хвороби на Львівщині
У Жидачівському районі на Львівщині вчора виявлено 20 недужих на COVID-19

Учора в Жидачівському районі на Львівщині зафіксували спалах коронавірусної хвороби COVID-19. Протягом доби тут було лабораторно підтверджено 20 випадків інфікування SARS-COV-2, в тому числі 7 випадків інфікування – у райцентрі. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

У Гніздичеві та Тейсарові на Жидачівщині виявлено по 3 недужих на COVID-19, в Рогізно – 2, а у селах Журавків, Заріччя, Межиріччя, Покрівці та у місті Ходорів – по 1 недужому на COVID-19.

За даними Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України від початку епідемії коронавірусу в Україні зафіксовано уже 189 випадків інфікування коронавірусом, тобто за вчорашній день чисельність інфікованих зросла на 10,58%. Зазначимо, що на стаціонарному лікуванні із приводу коронавірусу в Жидачівській ЦРЛ перебуває уже 50 пацієнтів, тобто 26,45% від виявлених на Жидачівщині інфікованих COVID-19.

Лідером за кількістю виявлених інфікованих коронавірусом на Львівщині традиційно є територія Львівської міської ради – тут виявлено уже 6040 інфікованих SARS-COV-2, в тому числі вчора 82 – у Львові, а 2 – у Винниках.

Окрім Жидачівського району понад 10 нових випадків інфікування коронавірусом SARS-COV-2 вчора було виявлено у Яворівському (14) і Сокальському (11) районах.

Щодо міст Львівщини, то найбільше нових випадків коронавірусу виявлено у Жидачеві – 7, у Сокалі – 6, у Бродах – 5, у Сколе та Самборі – по 3.

У Буському, Кам’янко-Бузькому, Золочівському, Радехівському та Турківському районах нові випадки COVID-19 вчора не діагностувалися.

comments powered by HyperComments