У Стрийському районі на Львівщині зловмисники травмували поліцейського

Понеділок, 17 серпня 2020, 18:01
Інцидент із нападом на поліцейського стався в ночі із неділі на понеділок
У Стрийському районі на Львівщині зловмисники травмували поліцейського

Сьогодні вночі, 17 серпня, близько 3:00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 19-річної мешканки одного з сіл Стрийського району про те, що її побили двоє невідомих. Про це пише «Форпост» із посиланням на прес-службу Національної поліції України.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції негайно прибув за вказаною адресою, де виявив двох чоловіків. Під час спілкування з патрульними вони поводились агресивно, не реагували на зауваження. Більше того, зловмисники напали на сержанта поліції, нанесли йому тілесні ушкодження та пошкодили формений одяг. Потерпілий – 31-річний сержант поліції, з травмами голови був доставлений у лікарню.,

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особи зловмисників – 41-річного та 44-річного мешканців Стрийського району. Вони затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, за скоєне їм загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

За фактами слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до п’яти років позбавлення волі.

Невдовзі суд обере затриманим запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

comments powered by HyperComments