На Львівщині активно ремонтують дороги місцевого значення

Четвер, 13 серпня 2020, 18:43
Питання ремонту та будівництва доріг місцевого значення сьогодні обговорюваль на скайп-нараді у Львівській обласній державній адміністрації
На Львівщині активно ремонтують дороги місцевого значення

Сьогодні, 13 серпня 2020 року у Львівській обласній державній адміністрації відбулася апаратна скайп-нарада із керівниками районів та міськими головами міст обласного значення, на якій обговорювали хід виконання робіт з ремонту та будівництва доріг місцевого значення у Львівській області. Про це пише прес-служба Львівської ОДА.

Як розповів директор департаменту дорожнього господарства облдержадміністрації Орест Шуліковський, на сьогодні роботи завершили уже на 92 об’єктах, тривають на 71. 

Зокрема, вже відремонтували 68,43 км доріг місцевого значення. Це: Мамчурі – Ясенів, Куликів – Великосілки, Ясенів – Золочів, Криниця – Більче-Волиця, Сокаль –  Стоянів, Турка – Східниця, Яворів – Рава-Руська – Судова Вишня.

Також тривають роботи на ділянках доріг Східниця – Верхнє Синьовидне, Шопки – Станимир – Ганачівка, міст автомобільної дороги Східниця – Верхнє Синьовидне, капітальний ремонт дороги по вул. Лесі Українки в с. Терновиця Яворівського району Львівської області, поточний ремонт дороги по вул. Львівська в м. Червоноград Львівської області. Окрім цього, підрядники проводять капітальний ремонт дороги по вул. Яна в с. Терновиця Яворівського району.

В межах наради закцентували увагу на забезпеченні належного благоустрою територій області. 

«Минулого тижня ми підбили підсумки об’їзду районів та констатували той факт, що, на жаль, не у всіх районах належним чином забезпечено елементарні вимоги до стану інфраструктури: узбіччя, зупинки громадського транспорту тощо», – зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Відтак, керівникам району доручено оперативно провести належну роботу у даному напрямку.

 

comments powered by HyperComments