У Дрогобичі на Львівщині знову зафіксували спалах коронавірусу

Четвер, 13 серпня 2020, 14:15
За вчорашню добу в цьому місті зафіксовано 14 нових випадків інфікування коронавірусом
У Дрогобичі на Львівщині знову зафіксували спалах коронавірусу

Протягом минулої доби на Львівщині було зафіксовано 166 нових випадків інфікування коронавірусом, в тому числі 16 випадків у Дрогобицькому районі. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Із 16 недужих на Дрогобиччині, у яких вчора за рахунок ПЛР-тестування підтвердили діагноз COVID-19, 14 осіб є мешканцями міста Дрогобича, іще по одному випадку виявлено у селах Дрогобицького району. Загалом на Дрогобиччині станом на ранок 13 серпня 2020 року налічується 450 випадків інфікування SARS-COV-2, в тому числі: у місті Дрогобичі – 226 випадків, у містах Дрогобицької агломерації – 122 випадки (Стебнику – 30, Трускавці – 38, Бориславі – 54 випадки), у Дрогобицькому районі – 102 випадки. Такі дані наводить ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Зазначимо, що недужих на COVID-19 на Дрогобиччині із середини травня 2020 року приймає Стебницька міська лікарня, в якій на початку планували розмістити до 60 хворих із коронавірусом чи із підозрою на нього, станом на сьогоднішній ранок в цій лікарні перебуває 96 пацієнтів. Керівництво міста Дрогобича та Дрогобицького району говорить, що йдуть консультації із ЛОДА про те, щоб недужих на COVID-19 із Дрогобиччини приймала іще одна лікарня району.

 

comments powered by HyperComments