У обласній, районних та міських територіальних виборчих комісіях на Львівщині працюватиме майже 900 осіб

Четвер, 13 серпня 2020, 13:23
На Львівщині на місцевих виборах працюватиме обласна, 7 районних і 39 міських територіальних виборчих комісіях
У обласній, районних та міських територіальних виборчих комісіях на Львівщині працюватиме майже 900 осіб

Чергові місцеві вибори Верховна Рада України призначила 15 липня 2020 року – 25 жовтня ми обиратиме депутатів місцевих рад різного рівня, а також сільських, селищних та міських голів. 10 серпня 2020 року Центральна виборча комісія своєю Постановою утворила та сформувала склад обласних, районних та міських територіальних виборчих комісій (ТВК). Про це розповіла начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів.

За словами пані Павлів, в межах Львівської області утворено і сформовано склад Львівської обласної ТВК (буде керувати виборами до Львівської обласної ради), 7 районних ТВК: Дрогобицьку, Золочівську, Львівську, Самбірську, Стрийську, Червоноградську і Яворівську (Верховна Рада, нагадаємо, нещодавно прийняла рішення про створення на Львівщині 7 районів), а також 39 міських ТВК: Белзької, Бібрської, Бориславської, Бродівської, Буської, Великомостівської, Глинянської, Городоцької, Добромильської, Дрогобицької, Жидачівської, Жовківської, Золочівської, Кам'янка-Бузької, Комарнівської, Львівської, Миколаївської, Моршинської, Мостиської, Новокалинівської, Новороздільської, Новояворівської, Перемишлянської, Пустомитівської, Рава-Руської, Радехівської, Рудківської, Самбірської, Сколівської, Сокальської, Старосамбірської, Стрийської, Судововишнянської, Трускавецької, Турківської, Хирівської, Ходорівської, Червоноградської і Яворівської.

Загалом на території Львівщини у складі зазначених територіальних виборчих комісій працюватиме 846 осіб. У кожній комісії шляхом жеребкування визначено голову, заступника голови і секретаря, також є 15 рядових членів.

comments powered by HyperComments