На Львівщині розподілили кошти субвенції з держбюджету

Четвер, 6 серпня 2020, 15:02
Вчора в Львівській ОДА засідала комісія, яка розподіляє субвенції із держбюджету
На Львівщині розподілили кошти субвенції з держбюджету

5 серпня 2020 року відбулось засідання комісії з питань розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Очолив Комісію заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА

У межах заходу присутні вирішили розподілити кошти субвенції з державного бюджету на добудову дитячого будинку сімейного типу у Наварії Пустомитівського району та завершеня будівництва малого групового будинку у Бірках Яворівського району.

Як зазначив начальник служби у справах дітей Володимир Лис, цей фінансовий ресурс також скерують на виплати компенсацій на придбання житла для 17 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб із їх числа.

Зазначимо, що відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» Львівській області передбачена субвенція у сумі 12 876,3 тисяч гривень.

comments powered by HyperComments