На Львівщині вчора зафіксували два спалахи коронавірусу – на Дрогобиччині та Самбірщині

Середа, 5 серпня 2020, 15:56
У Дрогобицькому районі та містах Дрогобицької агломерації та у Самборі та місті Самборі зафіксували по 17 нових випадків інфікування коронавірусом
На Львівщині вчора зафіксували два спалахи коронавірусу – на Дрогобиччині та Самбірщині

Коронавірус SARS-COV-2 і далі активно поширюється Львівщиною. Якщо раніше значну кількість інфікувань фіксували переважно у районах, які наближені до обласного центру, то тепер велику кількість інфікованих виявляють у районах, достатньо віддалених від Львова.

Отож, вчора на Львівщині було проведено 1470 ПЛР-тестів для виявлення коронавірусу, 146 із них дали позитивний результат. Два спалахи коронавірусу виявлені у містах Дрогобицької агломерації та селах Дрогобицького району, а також у Самбірському районі та місті Самборі – тут виявили по 17 випадків інфікування.

Із міст Дрогобицької агломерації більше всього інфікованих виявлено у Дрогобичі – 9 осіб, у місті Трускавці – 3 особи, у місті Стебнику – 1 особа. Крім того по одному інфікованому виявлено у селах Дрогобиччини – у Доброгостові, Попелях та Стороні.

У місті Самборі виявлено 3 випадки інфікування коронавірусом SARS-COV-2, решта 14 випадків виявлені у селах Самбірського району та у місті Рудки:  Бісковичі – 2, Викоти – 2, Вютичі – 1, Дубляни – 2, Задністря – 2, Максимовичі – 1, Підгайчики – 2, Рудки – 2.

Для порівняння – на території Львівської міської ради вчора виявили 64 нових випадки інфікування коронавірусом,  тому числі 2 випадки у місті Винники, решта – у Львові.

comments powered by HyperComments