Із 3 серпня відновлює своє курсування потяг Київ – Рахів

Субота, 1 серпня 2020, 16:05
Потяг № 217/218 Київ – Рахів буде курсувати через день: із Києва по непарним дням, а із Рахова – по парним
Із 3 серпня відновлює своє курсування потяг Київ – Рахів

«Укрзалізниця» відновлює курсування потяга № 217/218 Київ – Рахів. У перший рейс цей потяг відправиться із Києва 3 серпня 2020 року, а із Рахова – 4 серпня 2020 року. Потяг курсуватиме через день: із Києва по непарним числам, а із Рахова – по парним числам. Квитки на цей потяг можна уже придбати у залізничних касах або через офіційний сайт «Укрзалізниці». Про це повідомили у прес-службі компанії.

Наразі у розкладі на офіційному сайті «Укрзалізниці» вказано, що потяг № 217/218 курсуватиме із Києва до 31 серпня 2020 року, а із Рахова – до 1 вересня. Маршрут потяга укладено так, що він оминає Тернопіль, який потрапив у «червону» карантинну зону. На шляху із Києва до Рахова потяг зупиняється у Шепетівці, Львові, Івано-Франківську, Делятині, Яремчі, Ворохті, Ясіні та Рахові. Відправлення із Києва призначене на 15:02, прибуття до Рахова – о 06:56. В зворотньому напрямку: відправлення із Рахова о 18:00, прибуття до Києва о 10:31.

В «Укрзалізниці» стверджують, що всі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Для посадки в поїзд пасажири обов'язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах.

comments powered by HyperComments