У Великому Любіні на Львівщині завершують будівництв дитячого садочка

Середа, 29 липня 2020, 18:36
Ясла-садок у Великому Любіні збудували у межах програми «Велике будівництво», це будівництво вартувало більше 51 млн. грн
У Великому Любіні на Львівщині завершують будівництв дитячого садочка

Уже незабаром у місті Великий Любінь Городоцького району на Львівщині відкриється великий дошкільний навчальний заклад – ясла-садок. Його збудували в межах програми «Велике будівництво». Вартість будівництва – 51,3 млн. грн., із яких 43 мільйони виділено із державного бюджету, решта – із місцевого. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Сьогодні будівництво дитячого садка у Великому Любіні оглянув голова Львівської ОДА Максим Козицький. Він перевірив готовність об’єкту і якість виконаних робіт. За його словами, діти мають виховуватись у належних умовах, відтак всі роботи мають бути проведені якісно та бути безпечними і максимально комфортними - як для малечі, так і для педагогів.

На сьогодні готовність об’єкта будівництва – понад 99%. Вже збудована двоповерхова будівля, котельня, утеплено фасад, влаштовано покрівлю. Окрім цього, закупили необхідне для садка обладнання та впорядкували благоустрій території. Необхідно ще провести роботи із приєднання установи до газо- і електромереж.

comments powered by HyperComments