У Чернівцях на початку серпня можуть відкрити 5 дитсадків

Вівторок, 28 липня 2020, 11:32
Питання відновлення роботи дитячих садочків в умовах карантину буде розглядати міська комісія ТЕБ та НС сьогодні, 28 липня
У Чернівцях на початку серпня можуть відкрити 5 дитсадків

У Чернівцях в умовах адаптивного карантину планують відкрити п’ять дитячих садочків. Рішення про це сьогодні, 28 липня 2020 року має розглянути міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це із посиланням на інформацію від начальника Управління освіти Чернівецької міськради повідомив сайт газети «Молодий Буковинець».

«Управління освіти попросили підготувати пропозиції щодо відновлення роботи ДНЗ у Чернівцях. Ми плануємо з 3 серпня відкрити перші 5 дитсадків. Подивитися, скільки дітей буде ходити – і тоді через 3 – 4 дні відкривати ще кілька дитсадків», – пояснив Сергій Мартинюк. За словами чиновника в першу чергу відкриють великі ДНЗ у спальних районах Чернівців.

«Є попит серед батьків, щоби дитсадки відновили свою роботу, тому, думаю, їх відкриють. Плануємо спочатку відновити роботу ДНЗ №9 на проспекті Незалежності, ДНЗ №10 та ДНЗ №30 на бульварі Героїв Крут, ДНЗ №41 на вулиці Полєтаєва та ДНЗ №44 на вулиці Руській», – сказав Сергій Мартинюк.

Якщо міська комісія ТЕБ та НС ухвалить рішення відкриття дитсадків з 3 серпня, у п’ятницю, 31 липня, освітяни разом із Держпродспоживслужбою будуть перевіряти ДНЗ щодо готовності до роботи.

comments powered by HyperComments