На Львівщині починають ремонт прикордонної автодороги Мостистька – Краковець

Середа, 22 липня 2020, 14:22
Автотрасу ремонтуватимуть в рамках проекту «Доступне українсько-польське прикордоння: спільні дії щодо модернізації дорожньої інфраструктури»
На Львівщині починають ремонт прикордонної автодороги Мостистька – Краковець

На Львівщині розпочалися роботи по ремонту автомобільної дороги О-14-10-03 Мостиська – Краковець. Ці роботи виконуються у межах проекту «Доступне українсько-польське прикордоння: спільні дії щодо модернізації дорожньої інфраструктури». Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Загальна вартість ремонтних робіт – 146,5 мільйонів гривень. Частину коштів у вигляді гранту передав уряд Польщі – це 2,1 мільйони євро. Решту коштів виділили із бюджету Львівської області.

За словами «губернатора» Львівщини Максима Козицького, цього року на реалізацію проекту ремонту автодороги Краковець – Мостиська виділено 77 мільйонів гривен. Він висловив сподівання, що всі роботи будуть виконані вчасно і до кінця року мешканці регіону будуть мати якісну дорогу, яка важлива у прикордонному русі.

Загальна довжина автодороги – 19,1 км. На автотрасі О-14-10-03 проведуть роботи із поточного середнього ремонту, під час якого буде відновлене дорожнє покриття, влаштовано тротуари, автобусні зупинки, водовідведення, а також будуть проведені заходи із організації дорожнього руху.

Станом на сьогоднішній день Служба автомобільних доріг у Львівській області уже уклала угоду із підрядною організацією «Автомагістраль-Південь» із Одеси на виконання ремонтних робіт.

Проект ремонту автодороги Мостиська – Краковець реалізується Службою автомобільних доріг у Львівській області у партнерстві з Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» і Підкарпатським управлінням воєводських доріг в Ряшеві за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.

 

comments powered by HyperComments