У вчорашньому ДТП в Червонограді на Львівщині травмувалося двоє людей, один чоловік загинув

Неділя, 12 липня 2020, 16:35
Водій легковика ВАЗ 2121 не впорався із керуванням, вчинив наїзд на велосипедиста і з’їхав із мосту в річку Солокія
У вчорашньому ДТП в Червонограді на Львівщині травмувалося двоє людей, один чоловік загинув

Вчора в місті Червонограді Львівської області сталося ДТП, в результаті якого одна людина загинула, а і ще двоє травмувалося. Про це повідомляє інтерет-портал «Zolochiv.net» із посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Львівській області і Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА

У прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області повідомляють, що вчора, 11 липня 2020 року о 13:15 до Служби порятунку за телефоном 101 надійшло повідомлення про те, що у місті Червонограді на вулиці Львівська водій автомобіля ВАЗ2121 не впорався із керуванням і вчинив наїзд на велосипедиста, а потім з’їхав із мосту в річку Солокія. На місце пригоди виїхало пожежники 33-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Червонограда. Вони встановили, що внаслідок ДТП загинула одна особа – водій легкового автомобіля. Травми дістали дві особи – пасажир легковика та велосипедист (1950 і 1972 року народження). Обох їх було госпіталізовано до Червоноградської центральної міської лікарні. Пожежно-рятувальним відділенням надавалася допомога потерпілим  по транспортуванню до автомобіля швидкої допомоги.

Наразі встановлено наступні деталі ДТП: автомобілем ВАЗ 2121 керував мешканець Червонограда 1951 року народження. Під час руху по вулиці Львівській у нього раптово погіршився стан здоров’я і він не впорався із керуванням. Автомобіль виїхав за межі проїзної частини на узбіччя, де здійснив наїзд на пішохода 1972 року народження, мешканця міста Червонограда, який вів велосипед. Далі автомобіль з’їхав із моста в річку Солокія. В результаті інциденту водій легковика загинув на  місті, а пасажир, мешканець міста Червонограда 1950 року народження отримав тілесні ушкодження і госпіталізований у нейрохірургічне відділення Червоноградської міської лікарні, щодо пішохода, то його госпіталізували у реанімаційне відділення цієї ж лікарні.

comments powered by HyperComments