На Волині розпочали ремонт автотраси Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне

Четвер, 9 липня 2020, 10:57
Ремонт автотраси Н-22 від км. 98 + 950 до км. 104 + 800 – це шостий об’єкт по ремонту і реконструкції дорожньої інфраструктури, який реалізується на Волині в рамках програми «Велике будівництво»

Територією Волинської області пролягає 122 кілометрів автошляху державного значення Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, якими опікується Служба автомобільних доріг у Волинській області. У 2017 – 18 роках уже відремонтували понад 70 км цієї автодороги від Володимира-Волинського до Луцька. У 2019-му завершили реконструкцію ділянки Н-22 на під’їзді до міжнародного пункту пропуску «Устилуг-Зосін» в об’їзд міста Устилуг. У планах найближчих років відновлення Н-22 від Луцька до межі з Рівненщиною. У нинішньому році розпочали ремонт з найбільш ушкодженої ділянки – правого проїзду у селі Піддубці. На цій ділянці буде влаштовано тришарову конструкцію дорожнього одягу, завтовшки 30 см, та проведено комплекс робіт з організації та забезпечення безпеки руху. Це шостий об’єкт, який реалізується в рамках програми «Велике будівництво». Ремонтні роботи виконується на ділянці від км. 98 + 950 до км. 104 + 800.

Зараз підрядна організація ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» уже завершує роботи із фрезерування зношеного дорожнього покриття на всій протяжності об’єкта. На майже 2-кілометровій ділянці вже влаштовано основу з обробленої цементом щебенево-піщаної суміші і вже стартували роботи з укладання вирівнюючого шару дорожнього одягу з крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

У Службі автомобільних доріг у Волинській області планують, що ремонт ділянки автотраси Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне буде завершений у вересні цього року.

Дорожники звертають увагу водіїв на те, що на період проведення ремонтних робіт рух транспорту автошляхом Н-22 у межах та поблизу села Піддубці організовано лівим проїздом в обох напрямках, отож у САД у Волинській області закликають всіх учасників дорожнього руху бути уважними, обережними та відповідальними на автошляхах, особливо в місцях проведення дорожніх робіт!

У прес-службі Служби автомобільних доріг у Волинській області також зазначають, що у рамках програми «Велике будівництво» уже введено в експлуатацію 8 кілометрів відремонтованої автотраси М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Треблече. Крім того зараз на понад 30-ти кілометрах автотрас державного значення на території Волинської області тривають ремонтні роботи.

comments powered by HyperComments