«Укрзалізниця» запускає три поїзди із Західної України до морських курортів

Четвер, 2 липня 2020, 10:12
«Курортні» поїзди будуть курсувати із Львова і Ковеля до Новоолексіївки та зі Львова до Херсона.
«Укрзалізниця» запускає три поїзди із Західної України до морських курортів

«Укрзалізниця» повідомила про відновлення курсування 6 поїздів до українських морських курортів. Три із цих поїздів будуть курсувати із міст Західної України до Новоолексіївки та Херсону.

Зокрема 5 липня 2020 року зі Львова до Новоолексіївки відновить курсування нічний швидкий поїзд № 86/85 Львів – Новоолексіївка. До 12 вересня він буде курсувати щоденно, а із 13 вересня – через день. Із 7 липня відновиться курсування поїзда № 88/87 Ковель – Новоолексіївка. Він курсуватиме із Ковеля через день по непарним дням.

Нічний поїзд № 110/109 Львів – Херсон почне курсувати щоденно 3 липня 2020 року.

Всі ці поїзди були в розкладі «Укрзалізниці» до оголошення карантину і припинення пасажирського залізничного сполучення в Україні у березні 2020 року.

Маршрут поїзду № 86/85 Львів – Новоолексіївка пролягає через Тернопіль, Хмельницький, Вінницю, Знам’янку, Кам’янське, Дніпро, Запоріжжя, Мелітополь. Потяг № 88/87 Ковель – Новоолексіївка курсує через Луцьк, Рівне, Бердичів, Знам’янку і далі за маршрутом поїзда № 86/85. Потяг № 110/109 Львів – Херсон курсує через Тернопіль, Підволочиськ, Жмеринку, Вінницю, ім. Тараса Шевченка, Долинську, Казанку, Миколаїв.

Іще потяги будуть курсувати із Харкова до Херсона (№375/376) і Бердянська (261/262). Також із 8 липня через день курсуватиме потяг Хмельницький – Генічеськ (282/281). Розклади руху цих поїздів розміщені на сайті «Укрзалізниці».

Зауважимо, що «Укрзалізниця» відновлює курсування «курортних» поїздів і закликає "Гайда на море" не дивлячись на те, що Західна Україна, в тому числі Львівська, Рівненська і Волинська області залишаються епіцентром поширення корона вірусної хвороби в Україні, про що сьогодні писала «Справжня Варта».

comments powered by HyperComments