Екс-керівник Млинівської РДА, що на Рівненщині, прокоментував своє звільнення

П'ятниця, 26 червня 2020, 15:57
Денис Біцюк покинув поста голови Млинівської районної адміністрації. Про це журналістам стало відомо ще вчора. Він каже, що це було його власне рішення.
Екс-керівник Млинівської РДА, що на Рівненщині, прокоментував своє звільнення

 Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 25 червня підписав указ про звільнення голови Млинівської РДА Дениса Біцюка.

Перший заступник Рівненської ОДА Сергій Подолін так прокоментував його відхід від справ:

  • Денис Дацюк більше не керує Млинівською РДА. Розпорядження президента було підписане відповідно за заявою за згодою сторін. З 11 грудня працював на цій посаді. Молодий перспективний хлопець. У нього ще все попереду.

Нам вдалося зв’язатися з п.Денисом. На наше запитання про причину звільнення він відповів так:

  • За власним бажанням.

Ми також поцікавились, чи не було звільнення наслідком непорозуміння з вищим керівництвом.

  • Порозуміння чудове! – запевнив колишній очільник Млинівського району. - Це ж тимчасові посади - децентралізація, а керівництво дає шанс молодим кадрам рухатись далі.
 

На запитання, куди ж він рухатимуться далі та чи взагалі залишиться на Рівненщині, Денис Біцюк зазначив, що «все згодом стане зрозумілим».

Нагадаємо, що посадовець очолював Млинівський район з 11-го грудня минулого року, пройшовши туди через програму «LIFT». Перед цим працював на посаді начальника юридичного відділу управління містобудування та архітектури Рівного.

comments powered by HyperComments