Під Рівним селищна влада планує продати землю, призначену для створення парку

Вівторок, 23 червня 2020, 08:45
Селищний голова Квасилова Сергій Горбатюк планує продати 3,6 га землі громади.
Під Рівним селищна влада планує продати землю, призначену для створення парку

За словами окремих представників сільради, ця земля планувалася до використання під створення парку та забудову дитячого садка, але голова селищної ради вирішив продати її під забудову з порушеннями процедури.

За словами депутата Квасилівської селищної ради, представника «Сили Людей» Віктора Манжерана, ніхто не проти, щоб власник нерухомості отримав землю під нею, але розмір цієї ділянки – надто великий:

– Чому в першому випадку майбутньому забудовнику достатньо 0,7 гектари, а в другому – потрібно аж 1,6 гектари? Усі ми пам’ятаємо і добре знаємо, як це діє в Квасилові, коли землю оцінюють в копійки, а потім за цією вартістю продають. Натомість, кошти осідають в кишенях усіх зацікавлених. Зараз ми бачимо, що Горбатюк дуже активно обробляє усіх депутатів, обіцяє їм усе, що завгодно за голосування по цих земельних питаннях. Однак я проти інтересів громади не піду і підтримувати продаж землі не буду

Голова Рівненської районної організації політичної партії «Сила Людей», квасилівчанин Павло Дутко вважає, що влада знову обдурила жителів селища:

– Знаючи, наскільки важливими для квасилівчан є питання створення рекреаційної зони та забезпечення своїх дітей дошкільною освітою, Горбатюк і компанія натомість знехтували думкою громади. Перший раз людей ошукали кілька років тому, коли замість повноцінних громадських слухань і зустрічей з виборцями стосовно питання використання згаданої землі, провели фейкові слухання шляхом переписки. Далі ж депутати відмовилися навіть розглядати петицію, підписану сотнею людей, яких хвилювало те, що в Квасилвоі немає парку та існують черги в дитячий садочок. На жаль, наш селищний голова і підконтрольні йому депутати закінчують свою каденцію гучним скандалом, який їм навряд чи колись пробачать земляки.

comments powered by HyperComments