Тимошенко на Львівщині вчергове “каруселила” і використала дітей у агітації (ФОТО, ВІДЕО)

Субота, 23 березня 2019, 21:10
У місті Червонограді на Львівщині кандидат у Президенти України Юлія Тимошенко уже традиційно влаштувала передвиборчі каруселі. На виступ лідерки “Батьківщини” автобусами звезли лояльних до неї осіб.
Тимошенко на Львівщині вчергове “каруселила” і використала дітей у агітації (ФОТО, ВІДЕО)

Як відомо, у суботу, 23 березня, Тимошенко провела передвиборне турне Львівською, Волинською та Рівненською областями.

Зустріч із червоноградцями на Вічевій площі анонсувалась штабом 21 березня для обговорення проблем вугільної галузі та нового курсу розвитку країни. Проте, виступ “червоносердечної” опозиціонерки зібрав у рази менше людей ніж нещодавній візит до Червонограду Президента України Петра Порошенка.

Виступ Леді Ю в Червонограді блогери уже встигли охрестити найбільш провальним за усю її передвиборчу гонку. Навіть із завезеним партійним активом, кількість людей на площі не перевищувала 2 тис. осіб.

Автобуси, якими привезли гастролерів, керівники партійних осередків дбайливо ховали по дворах, та журналістам таки вдалось їх зафільмувати. Серед присутніх на площі було багато пенсіонерів, а також військових із бейджами “Безпека”. Траплялись навіть безпритульні з партійною символікою, а перед самою сценою лідерку “Батьківщини” слухали декілька дітей, яких пустили за огорожу, за яку пропускали навіть не всіх журналістів.

«На мітингу є приблизно 15 автобусів людей. Самі ж червоноградці трішки приглядаються, що це за шапіто, що це за цирк приїхав. Присутня поліція. По периметру, де стоять люди з автобусів, стоять люди із синіми стрічками з написом: «безпека», які приглядають за «своїми». Червоноградці здалеку приглядаються, бо це головна площа міста, а тут раз – і площа зайнята», – написав на своїй сторінці у Facebook ветеран АТО Руслан Оруджев.

Щодо самої вугільної промисловості України, то Тимошенко пообіцяла відродити її, як тільки стане Президентом України. Також розповіла як сама спускалась в шахту та що зберігає вручені їй шахтарями два ордени «Шахтарської слави», як найцінніші. Зазначила, що за її прем’єрства було ухвалено закон про престижність шахтарської праці.

«Після виборів я негайно приїду в Червоноград, і ми розпочнемо нову історію вугільної галузі. Червоноград завжди був славною землею, яка давала Україні енергетичну незалежність», – сказала Юлія Тимошенко, хоча в цей момент на площі її слухали лише більше десятка шахтарів.

Нагадаємо, 11 лютого, на передвиборчий виступ Юлії Тимошенко масово звозили людей у міста Дрогобич та Самбір на Львівщині.

comments powered by HyperComments