Порошенко у Червогограді вшанував пам'ять загиблих шахтарів (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Неділя, 24 лютого 2019, 00:28
23 лютого, президент України Петро Порошенко у рамках робочого візиту на Львівщину відвідав міста Жовкву, Великі Мости та Червоноград.
Порошенко у Червогограді вшанував пам'ять загиблих шахтарів (ФОТО)

Дорогою до Червонограда Президент зупинився у Великих Мостах, де зустрівся з громадою та зайшов у церкву Пресвятої Богородиці.  Гарант подякував прихожанам за те, що вони одні із перших перейшли до Православної Церкви України.

У Червонограді Порошенко разом з дружиною навідались у церкву Святого Йосафата та поклали квіти до пам'ятника загиблим шахтарям. Марина Порошенко взяла участь у відкритті інклюзивно-ресурсного центру, який спеціалізується на фаховій психологічній та педагогічній підтримці дітей від 2 до 18 років. 

Опісля Гарант виступив із промовою на Вічевій площі, де встановили сцену із гаслом «Ми йдем своїм шляхом», яке Порошенко використовує під час виборчої кампанії як кандидат на пост Президента. Йдучи до сцени Петро Порошенко з дружиною тиснули руки та фотографувались із всіма охочими. На президентську промову зібралося близько 5 тисяч громадян.

До приїзду Президента місцева влада Червонограду готувалась за два дні. Комунальників в дощ вигнали малювати бордюри. Також ретельно прибирали центральні вулиці, навіть встановили нові лавочки та смітники. Місцеві з цього приводу жартували у соцмережах.

"Червоноград готується до приїзду президента Петра Порошенка. Бордюри малюють під дощем... Совок неубієнний...", - написали на сторінці спільноти "Підслухано в Червонограді". Також користувачі Фейсбуку висловлювали сподівння, що Президент зверне уваги на поганий стан доріг на Львівщині, після того як проїдеться з Червонограда до Львова.

У Львові Порошенко взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку Львівщині на стадіоні "Арена Львів". Під час заходу презентували план розвитку Львівської області до 2021 року.

comments powered by HyperComments