На виступ Тимошенко в Самборі людей звозили автобусами (ФОТО, ВІДЕО)

Валерій ШМАКОВ  |  Вівторок, 12 лютого 2019, 01:04
У міста Дрогобич та Самбір на Львівщині масово звозили людей на виступ Юлії Тимошенко. Нагадаємо, у понеділок, 11 лютого, лідер «Батьківщини» провела передвиборне турне Львівщиною.
На виступ Тимошенко в Самборі людей звозили автобусами (ФОТО, ВІДЕО)

Фото та відео автобусів, якими звозили людей, користувачі викладають у Мережу.

Зокрема, під час виступу Тимошенко у Самборі на площі Ринок вони простоювали на сусідніх вулицях, звідки людей організовано колонами вели на мітинг. Були помічені навіть шкільні автобуси.

Аби завести усіх на зустріч із Тимошенко водії приміських маршрутів масово з’їжджали з рейсів. Через це частина мешканців Львівщини не змогла вчасно доїхати додому.

“СьогодніСамбірмав щастя побачити і слухати Юлію Тимошенко. Заповнена площа Ринок майже годину чекала на...рятівника України. Все погано в державі, ніби вона не була і не є при владі. 

Корінні самбірчани не дозволили б собі стільки чекати. Вулиці міста були заповнені автобусами - Городок, Старий Самбір, Турка... "Пєрєвозкі". Їх більше двадцяти - дорогих. А в кожному біля 50 чоловік з "групи підтримки". Чому вони в чужому місті? Стояли для масовості?”, - написав на своїй сторінці користувач Микола Сенейко.

Чекаючи на аворку “”Нового курсу” людей на площі зі сцени розважав Народний артист України Олександр Пономарьов. Також з промовами виступали заступник Голови партії «Батьківщина», нардеп Борис Тарасюк та депутат Львівської облради від “Батьківщини” Ярослав Качмарик.

Свій виступ, який тривав майже 2 години, Юлія Тимошенко почала із хвилини мовчання за загиблими на Донбасі. Також вона критикувала владу за корупцію, не виконання реформ, здачу росіянам Криму, не дотримання державами підписантами Будапештського меморандуму та участь Медведчука в Мінському переговорному процесі. Не оминула увагою і нещодавню реєстрацію кандидата однофамільця із ідентичними ініціалами, вбачаючи у цьому “нечесну гру”.

Публіка загалом була доволі інертна і скромна на емоції. Реагувала на виступ періодично лиш схвальними вигуками та оплесками. Жодних гасел не скандували.

Мітинг за даними правоохоронців зібрав майже 4 тисяч осіб. Захід охороняло близько сотні поліцейських. Було також помічено безліч охоронців від штабу “Батьківщини”. Декілька чоловіків підійшли до натовпу та намагались протестувати проти завезення агітаторів з інших міст, та поліція їх вивела із площі.

У натовпі прихильників Тимошенко було помічено військових у формі, та чомусь з партійними бейджами. Хоча, днями українські військові розпочали флешмоб, із закликом до бійців ЗСУ відмовитись від політичної агітації у військовому однострої.

До середини виступу людей на площі Ринок значно поменшало. Багато хто пішов грітися в магазини чи й навіть зігріватися міцними напоями, про що свідчили переповнені пляшками смітники. Покидала сцену лідерка “Батьківщини” під виконання композиції “Заспіваймо пісню за Україну”. Пісня ще не встигла завершитись, як на площі уже почали збирати і виносити флагштоки з прапорами. Далі були селфі та автографи з улюбленим політиком а також махання рукою з вікна автомобіля.

comments powered by HyperComments