На Львівщині навколішки зустріли тіло військового, який пройшов найгарячіші точки війни

Неділя, 16 грудня 2018, 09:10
У Самборі на колінах зустріли померлого героя українсько-російської війни Віктора Юрківа.
На Львівщині навколішки зустріли тіло військового, який пройшов найгарячіші точки війни

Про це повідомляє сайт ГО "Варта1".

"З перших днів військової агресії перебував на фронті. За ці роки він пройшов найгарячіші точки звільнення Карлівки, звільнення Пісок, звільнення Авдіївки, звільнення Красногорівки, Савур-Могилу, Старогнатівку, шахту Бутівку. Ще у 2014 році під Савур-могилою отримав важке поранення, але повернувся на фронт. Помер Віктор Юрків від хвороби, у шпиталі міста Дніпро. Цього місяця відзначав би 50-річчя. Без надійної підтримки залишилася дружина, четверо дітей та онуки Віктора", - сказано у повідомленні.

Поховають Героя сьогодні на міському кладовищі біля Меморіалу Героям України поруч з іншими захисниками, які боролися за територіальну цілісність України.

Нагадаємо, 13 грудня, після тривалого лікування помер Герой України та учасник російсько-української війни Віктор Юрків. Крім того, небайдужих просять підтримати родину бійця.

“Його онук Матвій Юрків (4 рочки) цього року захворів на тяжке захворювання — РАК, нейробластома. Кожен з нас повинен допомогти здійснити чудо та долучитись до лікування цієї дитини. Його батьки (син Бандери) дуже скромні, і не просять ні в кого допомоги. І я розумію що цієї допомоги не попросять. Наш обов’язок зробити свій внесок у лікування онука Героя на честь пам’яті про нього, нашого Бандери”, — йдеться у дописі.

Батько — Юрків Юрій Вікторович:
5168-7427-1181-0923 гривня (UAH)
5168-7427-1732-9795 євро (EUR)
5168-7427-1336-5512 долар (USD)

 

comments powered by HyperComments