У Бібрці вибори до ОТГ почалися зі скандалу з партією «Самопоміч»

Четвер, 6 грудня 2018, 10:11
Кандидат у депутати Оксана Довгаль відмовилася йти на вибори до ОТГ 23 грудня у списку «Самопомочі», як робила це три роки тому.
У Бібрці вибори до ОТГ почалися зі скандалу з партією «Самопоміч»

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук, пише Львівська мануфактура новин.

Жінка є депутатом Бібрської міськради, очолює постійну комісію з повноваженнями у сфері соціальної політики, культури, освіти, молодіжної політики і спорту. Працює вчителем у місцевій школі.

«Наша ініціативна група працювала дуже результативно всі три роки. Однак обставини склалися так, що незадовго перед виборами до потенційних списків почали в непрозорий спосіб заводити окремих кандидатів, які скомпрометували себе співпрацею з партією регіонів, а також осіб, що мали проблеми із законом», – написала пані Оксана.

За її словами, через це ніхто з членів цієї ініціативної групи не йде на вибори від «Самопомочі».

«Частину списків формував номінальний голова районного осередку «Самопомочі», чинний мер Перемишлян п. О. Зозуля, котрий жодним чином не координував нашої роботи, а тим паче навіть не контактував із Бібрською групою, – написала Довгаль. – Ще один дивний збіг: до списку потрапили деякі дуже наближені до одного одіозного регіонала (О.К.) люди. Виглядає на те, що людей підбирав саме О. К. Така неприємна ситуація і справді склалася, це правда. Але це вже пройдений етап, не хочу ще раз то все розбурхувати, – сказала пані Оксана LMN. – Не хотілося б нашкодити партії «Самопоміч». Можливо, це тільки в нашому районному осередку склалася така ситуація».

На сторінці «Об’єднання «Самопоміч» запевняють, що при формуванні виборчого списку кандидатів до Бібрської ОТГ Оксана Довгаль та п’ятеро інших депутатів поставили «Самопомочі» ультиматум. Мовляв, тільки вони і запропоновані ними люди можуть бути у списку на вибори.

«Зрозуміло, що погодитися на такий крок «Самопоміч» не могла, бо до нас звернулося чимало достойних людей, які висловили бажання йти на вибори до Бібрської ОТГ від нашої партії, – зазначено в дописі. – Вважаємо, що лише виборцям вирішувати, кого обрати до нової ради».

 

comments powered by HyperComments