На Закарпатті відбудеться культурний форум «СлободаКульт»

Понеділок, 7 травня 2018, 16:18
15-29 травня на Закарпатті проходитиме Культурний форум «СлободаКульт» – міжрегіональний культурний форум, який має на меті познайомити закарпатців зі Слобожанщиною і налагодити мости між цими регіонами України.
На Закарпатті відбудеться культурний форум «СлободаКульт»

Форум організовує  Благодійний фонд «Мистецькі надра», за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Проект став одним із 18 переможців в межах конкурсу «Культурна дипломатія задля діалогу».

Організатори Форуму мають прагнуть показати різноманітність і багатовимірність регіонів України, застосовуючи культурний потенціал як дієвий інструмент у налагодженні діалогу всередині країни та формуванні відкритого і толерантного суспільства.

На жителів Ужгорода та Мукачева чекає близько 80 подій у 8 напрямках, зокрема: вуличні концерти харківських гуртів, виставки від авангарду до актуального мистецтва, зустрічі з письменниками і режисерами, кінопокази, вистави і театральні воркшопи, дискусії і модні покази.

Детальна програма заходів за посиланням.

Серед учасників заходів відомі на всю Україну діячі сфери культури: Сергій Жадан, Місько Барбара, Андрій Любка, Банди Шолтес, Олег Коцарєв, Маріанна Мурашко, Юрій Цаплін, Андрій Краснящих, Петро Мідянка та ін.

Благодійний фонд «Мистецькі надра» - організація, заснована на усвідомленні неоціненної значущості історичних, культурних, релігійних, мистецьких надбань народів України, які є стратегічним ресурсом для майбутнього процвітання єдиної держави.

comments powered by HyperComments