Некомпетентний лікар Жидачівської ЦРЛ отримає президентську стипендію

Вівторок, 2 січня 2018, 13:31
Богданові Бойчуку, головному лікарю Жидачівської центральної районної лікарні, була призначена державна стипендія за видатні здобутки у сфері охорони здоров’я.
Некомпетентний лікар Жидачівської ЦРЛ отримає президентську стипендію

Відповідний указ підписав Президент України Петро Порошенко. Раніше Богдан Бойчук став відомим через випадок, що стався у медичному закладі, яким він керує: 11-річний хлопчик став пацієнтом згаданого закладу, але помер через халатність і некомпетентність лікарів. Про це повідомляє «Львівський портал», покликаючись на слова Володимира Кулика, батька загиблого.

Батько хлопчика не може збагнути, за що головний лікар був ушанований дворічною премією. Володимира Кулика обурює халатність, з якою відноситься керівник медичного закладу до своїх прямих обов’язків, і каже, що це вже не перший жахливий випадок у лікарні.

«Це такий подарунок нам під ялинку? Чи, може, йому премія за виконання плану вбивств?» - коментує указ Петра Порошенка «Про призначення державних стипендій видатним діячам охорони здоров’я» Володимир Кулик у своєму повідомленні в мережі «Facebook».

Раніше «Справжня Варта» повідомляла про медичну реформу на Закарпатті. Тетяна Козак, головний лікар УМЦ ПМСД, сказала, що кожен лікар буде набирати тільки ту кількість пацієнтів, яку точно зможе обслужити. Також заплановано облаштувати автоматизовані робочі місця для усіх медиків.

comments powered by HyperComments