Майже півсотні нових поліціянтів повинні забезпечити безпеку на Тернопільщині

Понеділок, 25 грудня 2017, 17:49
За словами прес-служби Тернопільської обласної державної адміністрації, 22 грудня 49 нових співробітників урочисто присягнули та поповнили лави правоохоронців області. 
Майже півсотні нових поліціянтів повинні забезпечити безпеку на Тернопільщині

Ігор Вонс, голова управління ОДА та заступник мера міста, від імені усього керівництва Тернопільщини привітав патрульних з цією знаменною подією в їхньому житті та висловив подяку за обраний ними шлях.

Керівник ОДА побажав правоохоронцям з гідністю та честю виконувати свої обов’язки перед народом, а також - наснаги в роботі та впевненості. «На вас лягає велика відповідальність, адже саме завдяки вашій праці жителі Тернопільщини будуть оцінювати, як відбуваються реформи та зміни у країні», - зазначив Ігор Вонс.

Олексій Білошицький, заступник начальника департаменту патрульної поліції, каже, що нові патрульні зуміли пройти суворі критерії відбору, подолавши всі нормативи з успіхом.

У Тернополі робота управління патрульної поліції розпочалася не так давно – 12 березня 2016 року.

Раніше «Справжня Варта» повідомляла про порушення водієм маршрутки правил дорожнього руху, яке спричинило штовханину між працівником поліції та жінкою похилого віку. Ця подія викликала значний резонанс в соцмережах, де люди почали активно шукати винного в інциденті та висловлювати свої незадоволення з приводу поведінки патрульного і літньої жінки. 

comments powered by HyperComments