Голову Рівненської облради хочуть достроково звільнити

Понеділок, 18 грудня 2017, 17:40
У Рівненській облраді зареєстровано проект постанови «Про дострокове припинення повноважень та звільнення з посади голови Рівненської обласної ради Драганчука Миколи Миколайовича»
Голову Рівненської облради хочуть достроково звільнити

«Враховуючи результати голосування та непідтримку депутатів обласної ради при розгляді питання «Про звіт голови Рівненської обласної ради», керуючись пунктом 1 ч.1 ст. 43 та ч. 4 ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада прийняла рішення достроково припинити повноваження та звільнити з посади голови Рівненської обласної ради Драганчука Миколу Миколайовича», – зазначається у проекті постанови.

Питання буде винесене на розгляд депутатів на наступній сесії обласної ради.

"Справжня Варта" повідомляла раніше, що суд вирішив: заступницю Гірняка Параску Дворянин було звільнено незаконно. Позов задовільнено частково – а саме у тій частині, де Дворянин вимагала визнати своє звільнення незаконним. Але визнавати незаконним призначення заступником голови Львівської облради Андрія Білоуса суд не став. Таким чином, через рішення суду склалася досить дивна ситуація: є незаконно звільнена Дворянин, яка, за ідеєю, може тепер поновитися в посаді, і є, на думку суду, законно назначений Білоус.

comments powered by HyperComments