Посадовець пішов під суд за розтрату та недбальство

Четвер, 30 листопада 2017, 14:37
Відділ комунікації поліції Львівщини повідомив про скерування справи до суду
Посадовець пішов під суд за розтрату та недбальство

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили зловмисника, який під час ремонту дороги безпідставно розтратили майже 300 тисячі гривень.

Слідством встановлено, що внаслідок безпідставної виплати призначених для капітального ремонту дороги коштів, місцевому бюджету було завдано збитків майже на 300 000 гривень. Річ іде про капітальний ремонт автомобільної дороги поблизу Львова.

Дорога пролягає через один із населених пунктів, кошторисна вартість ремонту складала три мільйони гривень, проводили його підрядні організації.

За своїми професійними обов'язками посадовець мав здійснював технічний нагляд за проведенням робіт. Але він виконав свої обов’язки неналежним чином і затвердив акти виконаних робіт, вказавши завищену вартість.

Будівельно-технічна експертиза довела, що внаслідок таких дій з місцевого бюджету підрядникам було безпідставно виплачено понад 285 тисяч гривень.

Обвинувальний акт стосовно службової недбалості вже відправили до суду. Посадовцю загрожує до двох років позбавлення волі.

Читайте також: «Справу чотирьох львівських підривників передано до суду»

comments powered by HyperComments