Вперше на Львівщині: автоперегони «Кубок Карпат» та «Кубок Лиманів»

Вівторок, 18 липня 2017, 16:13
Вперше за 22 роки, 21- 23 липня на Львівщині відбудуться знакові авторалі - IV етап Чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів» та ІІ етап Національної серії з авторалі «Кубок Карпат» «Львівський стандарт 2017».
Вперше на Львівщині: автоперегони «Кубок Карпат» та «Кубок Лиманів»

Участь візьмуть 40 екіпажів,. 290 кілометрів траси через Вінницьку, Черкаську, Львівську, Дніпровську, Одеську, Харківську, Київську області буде подолано.

Організатори кажуть, що це має бути грандіозно. Адже траса характеризується великим перепадом висот, прямими ділянками, вузькими поворотами, лісовими відрізками. Особливу увагу було приділенню покриттю та безпеці. Машини будуть змагатись на гравійній дорозі.

Урочисте відкриття буде 22 липня 2017 року в Трускавці, а саме на майдані Незалежності.  23 липня гонщики локалізуються в с. Уличне, що на Дрогобиччині. І саме звідти буде старт.
 Організовує змагання Автомобільна федерація України та Галицький автомобільний клуб під егідою Міністерства молоді та спорту України. Управління фізичної культури та спорту Львівська облдержадміністрація та Дрогобицька райдержадміністрація активно сприяють автоперегонам.

Нагадаємо,Вперше в історії авіамодельного спорту Чемпіонат світу проходить у Львові (ФОТО)

comments powered by HyperComments