Нова стратегія розвитку Карпат зможе лягти в основу відповідних програм Євросоюзу

Понеділок, 26 червня 2017, 16:21
Про це заявив перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус під час ІІ Форуму місцевого розвитку у Трускавці.
Нова стратегія розвитку Карпат зможе лягти в основу відповідних програм Євросоюзу

«Карпати – унікальний регіон, який охоплює різні країни. Він цікавий у багатьох аспектах – соціальному, економічному, екологічному, культурному. Відтак ми хочемо на Форумі представити його таким чином, щоб максимально зацікавити наших партнерів в Євросоюзі», – наголосив Білоус.

За його словами, зараз триває активна робота над створенням нової стратегії розвитку Карпат, яка в кінцевому результаті зможе лягти в основу відповідних програм ЄС.

«У цій стратегії ми піднімаємо теми, які цікаві для всіх країн – Австрії, Угорщини, Польщі, України тощо – через, які пролягають Карпати», – додав Андрій Білоус. 

«Перед нами стоїть важливе завдання – продемонструвати можливості Карпат для якнайширшого кола людей, які з приїздом сюди, принесуть фінансові ресурси, інші можливості, а що найголовніше  - це дасть можливість зростання і покращення життя людей» - наголосив раніше Олег Синютка.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті". 

 

comments powered by HyperComments