Бездуховність: на Рівненщині депутати не проголосували за будівництво духовного центру

Вівторок, 13 червня 2017, 14:41
Для цього не було ні передбачених двох третіх від депутатського корпусу, ні голосів присутніх на сесії обранців.
Бездуховність: на Рівненщині депутати не проголосували за будівництво духовного центру

На позачерговій сесії Квасилівської селищної ради, що відбулася 12 червня, депутатам місцевої ради не вдалось повторно проголосувати за рішення дати дозвіл на виготовлення проектної документації будівництва духовного центру немісцевій організації. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу “Народного Контролю”.

Нагадаємо, в селищі останні два тижні вирували пристрасті навколо прийняття відповідного рішення, серед основних причин – відсутність громадських обговорень та порушення Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Дмитро Сільман, керівник «Народного контролю» на Рівненщині, зазначає, що «в селищі давно не будувались соціальні об’єкти».

Разом із тим, посадовець зазначає, що у Квасилові немає міжконфесійної ворожнечі: тут мирно вживаються представники п’яти християнських конфесій. 

“Щоб вирішувати подібні питання, необхідно вносити зміни до генерального плану населеного пункту, а для цього почати потрібно було саме з громадських обговорень. На жаль, заявники пішли іншим шляхом.

Сподіваюсь, вони зрозуміли свою помилку, побачили, що «агресивних» противників в Квасилові немає. Ми вибачились за епізодичні емоції, і розраховуємо на відновлення спокою в себе в населеному пункті”, – пояснив Дмитро Сільман.

Нагадаємо, у гарнізонному храмі Львова оголосили про збір коштів на відновлення фресок XVІII ст.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments