На Волині прикордонники затримали двох нелегальних мігрантів

Субота, 25 лютого 2017, 23:28
Мігранти з Малі та Туреччини їхали потягом, використовуючи підроблений та чужий документи.
На Волині прикордонники затримали двох нелегальних мігрантів

25 лютого вночі, у міжнародному пункті пропуску «Ягодин-залізнична станція» прикордонники Луцького загону затримали двох іноземців, які слідували в Польщу. З’ясувалося, що аби перетнути кордон вони планували скористатися підробленим та чужим паспортами. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ДПС України.

Викрили порушників під час оформлення потягу «Київ — Варшава», коли стосовно однієї з пасажирок у прикордонників виникли підозри чи належить їй паспорт. У результаті поглибленого вивчення документу, охоронці кордону встановили, що темношкіра жінка, яка пізніше назвалась громадянкою Республіки Малі, намагалась виїхати із України по чужому німецькому паспорту. 

Інший мандрівник, громадянин Туреччини, який слідував в сусідньому вагоні, намагався «подолати» кордон використовуючи частково підроблений паспорт із заміною інформаційної сторінки.

Наразі встановлюються всі обставини правопорушення, а мандрівників очікує адміністративна відповідальність за спробу незаконного перетинання державного кордону та відповідальність за використання завідомо підробленого документу.

comments powered by HyperComments