Байкер зі Львова привіз велику колекцію марок у Вінницький музей

Середа, 22 лютого 2017, 17:57
У музеї української марки представлено понад 1000 експонатів із колекції львів’янина.
Байкер зі Львова привіз велику колекцію марок у Вінницький музей

Нещодавно, у Вінницькому музеї української марки ім. Якова Балабана відкрилася унікальна виставка поштових марок з різних країн світу відомого філателіста зі Львова Олега Сухинського. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на “Вінниця.Інфо”.

У залі музею представлено понад 1000 експонатів львів’янина - це марки та конверти з різних країн світу, а саме: з Ізраїлю, Італії, Швейцарії, Греції, Пакистану, Франції, Іспанії, Автралії, Йорданії, Чилі, Індонезії, Герцогства Люксембург, Мексики, Бразилії, Камбоджі, Туреччини...

“Дану виставку нам надав байкер Олег Сухинський зі Львова. Чоловіку більше 60 років, він був на Майдані, двічі там отримав поранення. Чудова та енергійна людина. В його колекції переважають марки з байкерами, мотоциклами. Така масштабна колекція в Україні одна”, - розповіла адміністратор музею, Катерина Антонюк.

За її словами, попередньо, виставку побачили у Німеччині, після чого її привезли до Вінниці. Час від часу свою колекцію Олег Сухинський виставляє в різних країнах.

Відвідати виставку вінничани та гості міста зможуть до початку квітня.

comments powered by HyperComments