Нардеп від «Самопомочі» заговорив про воєнний стан і мобілізацію

Вівторок, 7 лютого 2017, 09:32
Народний депутат від «Самопомочі» Тарас Пастух впевнений, що якщо у країні війна – потрібна і мобілізація, і воєнний стан
Нардеп від «Самопомочі» заговорив про воєнний стан і мобілізацію

«Ми постійно апелюємо до світу і просимо підтримку, просимо, щоби світ зайняв доволі категоричну позицію по відношенню до Росії.., але ми як країна фактично самі нічого не робимо для того, щоби ускладнити життя агресорам…», - заявив у ефірі «112 Україна” Тарас Пастух, народний депутат від «Самопомочі». Він додав, що бачив досить комфортні умови на окупованій території для масштабного бізнесу. «Це просто шалені масштаби і схеми контрабанди. І найголовніше, що це вигідно як тій стороні, так і цій», - сказав Тарас Пастух.

Водночас нардеп переконаний, що потрібно бути послідовними і не маніпулювати поняттями: «Якщо ми говоримо, що у нас війна, то війну потрібно називати війною і, напевно, все-таки вводити воєнний стан», - сказав Тарас Пастух. За словами нардепа, якщо раптом завтра буде агресія ворога, країна повинна бути до неї готова. «Очевидно, будуть мобілізації, очевидно, що будуть викликати хлопців із резерву, тому що якщо війна, то тоді війна», - сказав нардеп від «Самопомочі». 

comments powered by HyperComments