Чопські прикордонники поповнили бюджет на півмільйона гривень

Четвер, 2 лютого 2017, 10:39
Службовці запобігли одразу трьом спробам незаконного перевезення цигарок через кордон.
Чопські прикордонники поповнили бюджет на півмільйона гривень

Днями  прикордонники Чопського загону затримали контрабанди на півмільйона гривень. Про це повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Відтак, у пункті пропуску «Тиса» правоохоронцями під час поглибленого огляду мікроавтобуса «Мерседес» було виявлено 224 пачки цигарок «Marlboro» та «LM». Громадянин Румунії, який керував мікроавтобусом, намагався провезти свій «скарб» подвійному дні спального місця.

У тому ж пункті пропуску у ході огляду легкового автомобіля «Кіа», що належить українцю, виявлено 6500 пачок цигарок марки «Compliment». Для перевезення тютюнових виробів в автомобілі було облаштовано п’ять тайників.

Ще 877 пачок цигарок «Winston» та «Marlboro» було виявлено прикордонним нарядом пункту пропуску «Ужгород». Тютюнові вироби незаконним шляхом намагались перевезти у стелі салону мікроавтобуса «Мерседес» під декоративною обшивкою.

В усіх випадках цигарки та транспортні засоби, в яких вони перевозились, вилучено. Загальна сума оцінки конфіскату сягнула понад 550 тисяч гривень.

comments powered by HyperComments