У Дрогобичі запрацював електронний сервіс «Edupay», який дозволяє здійснювати онлайн-платежі у сфері освіти

Понеділок, 23 січня 2017, 19:57
На порталі міської ради міста можна оплатити благодійні внески та харчування дітей у навчальних закладах.
У Дрогобичі запрацював електронний сервіс «Edupay», який дозволяє здійснювати онлайн-платежі у сфері освіти

На офіційному сайті Дрогобицької міської ради запрацював новий електронний сервіс, основною метою якого є контроль і обслуговування освітніх платежів, де можна буде швидко та зручно провести онлайн оплати у будь-які навчальні заклади. Про це повідомили у прес-службі Дрогобицької міськради.

Завдяки «Edupay» батьки зможуть оплатити дитсадок, харчування дітей, здійснити благодійні внески у навчальні заклади, перерахувати кошти у педліцей, для потреб загальноосвітніх шкіл та інших установ освіти.

“Кожна школа, клас, дитсадок, група зможе самостійно сформувати перелік на що збираються кошти (на заміну вікон, закупівлю обладнання та інше). Все це вноситься у базу даного закладу і кожен охочий, в декілька «кліків», зможе переказати кошти”, - зазначили у Дрогобицькій міськраді.

Окрім Дрогобича, сервіс працює ще у десяти містах України, зокрема: у Дніпрі, Харкові, Вінниці. Система може співпрацювати зі всіма банками країни, а оплата благодійних внесків проводитиметься без комісії.

Наступним кроком буде інтегрування «Edupay» з проектом «Соціальний інспектор», де можна буде проводити перевірку навчальних закладів безпосередньо на мапі Дрогобича. 

comments powered by HyperComments