Поле, багнюка і знову без нічого - зенітний дивізіон в АТО (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 29 грудня 2014, 19:07
Редації «Справжної Варти» вдалося отримати фото умов проживання в зоні АТО бійців зенітного дивізіону Донецького зенітно-ракетного полку.
Поле, багнюка і знову без нічого - зенітний дивізіон в АТО (ФОТО)

Зокрема, на новому місці дислокації військовослужбовці опинилися посеред засніженого поля і без належного обігріву.

«Зенітка: знову нове місце дислокації, знову поле, знову багнюка і знову без нічого... Де наше міноборони???», - написала на своїй сторінці фейсбук журналіст та волонтер Лана Борисова.

Так, на одному з фото бійці позують на фоні КУНГа, який, за словами журналістки, виявився зовсім не тим чудом техніки, про яке розповідало Міноборони.

«КУНГ на межі фантастики, страшної фантастики із фільмів жахів... Старюща машина просто переобладнана під а-ля КУНГ. Напхали ліжка, в яких хлопці навіть не вміщаються. Але й це можна було пережити, як би машин було декілька. Відтак, бійці опинились просто неба... Поки що пробують спати в вантажних автомобілях», - розповіла Борисова.

На іншому фото, хлопці із «зенітки» стоять на фоні бліндажу, який зараз обладнують.

«Утеплюють його як можуть, бо більше спати їм ніде. Буржуйок у них також немає. Проте, є волонтери і прості, небайдужі люди. Саме вони дістають все необхідне для наших солдатів», - говорить Лана Борисова.

Зокрема, хлопці з зенітного дивізіону вже встигли отримати першу посилку від ініціативи «Єдина Армія, Єдина Країна» із шкарпетками, балакалавами та шоколадками. На днях отримають довгоочікуваний намет та пакунки із вітамінами. Проте все ще дуже потрібні лимони, часник та медикаменти від застуди, а особливо – утеплені берци, камуфляж, зимові спальники та бензопила для нарізання дров.

Фото: Лана Борисова

comments powered by HyperComments